Onze fysieke winkel is uitzonderlijk ook geopend op zondag 17 & 24 december!

x

Fysieke winkel
Eigen herstellingsdienst
Veilig betalen
Gratis verzending

HERMIT CRAB STERLING SILVER DANGLE WITH STELLAR BLUE, ICY GREEN CRYSTAL, CLEAR CUBIC ZIRCONIA AND BLUE GLOW-IN-THE-DARK ENA

49,00

Thuis is een gevoel dat je met je meedraagt – vraag het maar aan onze kleine heremietkrab. De Glow-in-the-dark Heremietkrab Hangende Bedel is gemaakt van sterlingzilver en bestaat uit een schattige heremietkrab met realistische details, en een spiraalvormige schelp met met de hand aangebracht gevlekt blauw emaille dat groen oplicht in het donker. Sprankelende stenen in de ogen, klauwen en hanger brengen de bedel tot leven. Heremietkrabben zoeken een schelp om in te leven. Wanneer ze de schelp ontgroeien, verhuizen ze naar een nieuwe. Draag deze bedel als symbool van het comfort en de veiligheid van thuis en ons vermogen om dat gevoel met ons mee te dragen terwijl we veranderen en groeien.

1 op voorraad

Beschrijving

De filosofie achter Pandora sieraden is eenvoudig: Iedereen kan zelf een uniek juweel samenstellen, geheel naar eigen smaak. De basis is een armband van koord, leer, zilver of goud. Deze armband kan vervolgens verder versierd en gepersonaliseerd worden door een uitgebreide collectie aan bedels en kralen. Op dit moment zijn er meer dan 500 bedels beschikbaar! Daarom is elk Pandora juweel uniek. Daarnaast kan je de armband dagelijks aanpassen naargelang je humeur, of je kan hem versieren met speciale bedels voor een speciale gelegenheid. Naast armbanden zijn er ook halskettingen, een enkelbanden, oorbellen en ringen op de markt.

Extra informatie

Geslacht

Vrouw

Materiaal En Kleur

Zilver

Soort juweel

Bedel

SKU

792700c01