Onze fysieke winkel is uitzonderlijk ook geopend op zondag 17 & 24 december!

x

Fysieke winkel
Eigen herstellingsdienst
Veilig betalen
Gratis verzending

CELESTIAL STERLING SILVER CLIP WITH ROYAL BLUE CRYSTAL, NIGHT BLUE CRYSTAL, BLAZING YELLOW CRYSTAL, CLEAR CUBIC ZIRCONIA AND SILICONE GRIP

39,00

Draag de kracht van symbolen met de Hemelse Zon, Ster en Maan Clipbedel. Deze clipbedel is geïnspireerd op de mysterieuze schoonheid van de wereld en is een combinatie van zon, maan en sterren, tot leven gebracht met sprankelende stenen in heldere, gele en diepblauwe tinten. Hij is gevoerd met silicone zodat hij op zijn plaats blijft aan je ketting en niet over schroefdraad past (verhoogde armbandverdelers). De perfecte finishing touch voor je hemelse armbandstyling.

Uitverkocht

Beschrijving

De filosofie achter Pandora sieraden is eenvoudig: Iedereen kan zelf een uniek juweel samenstellen, geheel naar eigen smaak. De basis is een armband van koord, leer, zilver of goud. Deze armband kan vervolgens verder versierd en gepersonaliseerd worden door een uitgebreide collectie aan bedels en kralen. Op dit moment zijn er meer dan 500 bedels beschikbaar! Daarom is elk Pandora juweel uniek. Daarnaast kan je de armband dagelijks aanpassen naargelang je humeur, of je kan hem versieren met speciale bedels voor een speciale gelegenheid. Naast armbanden zijn er ook halskettingen, een enkelbanden, oorbellen en ringen op de markt.

Extra informatie

Geslacht

Vrouw

Materiaal En Kleur

Zilver

Soort juweel

Bedel

SKU

792681c01